Over ons

Aquafeed | Vital interest

Aqua staat uiteraard voor water en feed voor meststoffen. Deze twee voegen wij samen om optimale groei te realiseren. Dit wordt ook wel fertigatie genoemd. Wanneer de aqua in de juiste hoeveelheden en op de juiste momenten toegediend wordt evenals de feed, behaalt u het hoogste rendement op uw teelt. Ons bedrijf is ontstaan in 2020, voortgekomen uit Volentis. Een bekende en betrouwbare naam in de boomkwekerij. Aquafeed, Vital interest. Oftewel, van vitaal belang!

Aquafeed, Vital interest. Oftewel, van vitaal belang!
Uw partner in irrigatie.
Advies
Service
Kwaliteit
Flexibel
Team

Mensen met expertise

Ons team bestaat uit mensen met expertise op het gebied van irrigatie en boomteelt. Met vele jaren praktische ervaring kunnen we u de juiste oplossingen bieden.

IMG_3251

Michiel Klaassen

Irrigatie specialist

Michiel Klaassen heeft ruime ervaring in de irrigatie markt. De ervaring van diverse jaren bij verschillende groothandels heeft de nodige kennis opgeleverd. Met de contacten van leveranciers over de hele wereld weten we wat er te koop is op dit gebied. Zodoende nemen wij enkel de beste producten op in ons assortiment. Kwaliteit staat bij ons voorop. Als wij een systeem ontwerpen en aanleggen gaan we voor volle tevredenheid. Het begint al bij een ontwerp, hier proberen we de wensen van de klant zo goed mogelijk te vertalen. Daarbij lettend op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de installatie. Wij moeten er altijd achter kunnen staan. Voor ons is een goede klantrelatie belangrijk. Heldere communicatie en vertrouwen over en weer zijn daar absoluut een groot onderdeel van.

IMG_3261 (2)

Marten Willemsen

Teelt innovator

Marten Willemsen heeft al vele jaren ervaring in de boomkwekerij en is constant bezig met innovatie in dit vakgebied. Vandaar ook de stap naar druppelirrigatie jaren geleden. Marten: “Innovatie is mooi als systemen efficiënt zijn en besparingen opleveren, in dit geval van water, meststoffen en energie. Nog veel mooier is het als een innovatie ook een groeiwinst oplevert voor de kweker zoals bij fertigatie. Na jaren van testen willen we hier zoveel telers als mogelijk kennis mee laten maken”.  Wij houden van korte lijnen en snel schakelen.

Ons doel

Voor een maximaal rendement

Ons doel is door middel van het leveren van irrigatie systemen en het overdragen van kennis het verantwoord gebruik van water, energie en meststoffen in de vollegrondteelt bevorderen en daarmee bijdragen aan een hoger rendement en een betere leefomgeving.